HandiTours.

HandiTours er et rejsebureau som udbyder rejser til alle. Vi har siden 2006 sendt gæster med forskellige behov og handicaps på ferie i hele verden. Så uanset et handicap eller andet særligt behov / ønske, så kan hele familien, vennekredsen, klubben eller bare dig og din partner, forsætte med jeres rejsedrømme og føre dem ud i livet ved at kontakte HandiTours i Hillerød.
HandiTours har en lang specialviden fra sundhedssektoren og rejsebranchen, som tilsammen skaber de rette rammer for, at du kan få en uforglemmelig ferie. HandiTours tilbyder pakkerejserejser, som er sammensat til dine/jeres ønsker om ferie. HUSK ved køb af en pakkerejse er du/I automatisk dækket af Rejsegarantifonden.’
HandiTours har ikke en fast prisliste, da vi sammensætter hver enkelt rejse ud fra jeres ønsker og behov. Så derfor er det vigtigt, at vi sammen finder ud af hvilken type rejse, og hvilke behov der skal fokuseres på og tages hensyn til.
Handicaprejser og handicapridning har et fælles mål om oplevelser og overskridelse af sine grænser i dagligdagen, derfor støtter vi Rideskolen C&C som Sponsorer da de tilbyder handicapridning.

 

Ride Safe and enjoy the live.
HandiTours

 http://www.handitours.eu/